skip to Main Content
Som medlem i NLC ingår du och ditt företag i en stark medlemsorganisation som fokuserar på företagande. Du kan se oss som din affärspartner och våra medlemmar som ditt nätverk. Där ingår även kommuntjänstemän. Tillsammans arbetar vi för att skapa goda förutsättningar för företagande i vår kommun. Vi driver frågor våra medlemmar anser viktiga. Vi driver frågor lokalt, regionalt och ibland även nationellt. Ett antal frågor har bedömts vara så viktiga att vi tillsammans driver dem kontinuerligt, som Fokusområden.  

Vad NLC gör

Vi utvecklar företagandet i Lysekils kommun, bland annat genom att driva frågor. Vi arrangerar företagsträffar, frukostmöten och ibland mässor, alla tillfällen för att nätverka.  På dialogmöten ser vi till att kommunrepresentanter får möta företagare och få till sig företagarnas vardag. Vi driver en företagsarena där du kan hyra kontor, mötesrum och delta i träffar. Vi bidrar till kompetensutveckling genom ett HR-nätverk, genom föredrag på träffar, och genom ett digitalt mötesrum.  Vi driver Medflyttarservice, en service för kompetensförsörjning. Varje år arrangeras i samarbete Lysekils näringslivsfest, där näringslivet möts över dukade bord och Årets företagare utses. Kom med oss och påverka företagandets förutsättningar i kommunen. Har du en fråga du vill att vi ska driva för dig? Kontakta oss!

Vem kan bli medlem?

Företag som är aktiva inom Lysekils kommun, eller planerar att bli det. Nystartad? För dig som ska starta företag eller är nyföretagare: Vi bjuder på medlemsavgiften första året. Välkommen med ansökan nedan.

ÅRSAVGIFT 2021

Medlems- och serviceavgifter är stegade utifrån antal anställda så att alla företag, små som stora, kan vara medlemmar hos oss. Moms tillkommer på serviceavgiften.
Företags/Näringsidkare
Antal anställda Medlemsavgift Serviceavgift Summa
0 st - 5 st 200 500 700
6 st - 15 st 200 800 1000
16 st - 99 st 200 1500 1700
>100 st 200 5000 5200
Enskild icke näringsidkare
Privat stödmedlem 200 200

Bli medlem här

  *) obligatoriskt fält

     
  Medflyttarservice_Logo

  Medflyttarservice.se söker projektledare

  Medflyttarservice.se är ett samarbete mellan privata och offentliga arbetsgivare inom Munkedal, Lysekil och Sotenäs kommuner. Våra medlemmars intressen och behov ligger till grund för verksamheten, där samarbete, kunskaps- och erfarenhetsutbyte kring kompetens och rekrytering är nyckelfrågor. Medflyttarservice.se skall ge service till familjer där den ena parten har fått arbete inom området. Vi skall hjälpa den andra i familjen till jobb genom att vi använder vårt nätverk inom området.

  Vi söker dig som vill vara projektledare för projektet som kommer att pågå i 3 år. Din anställning blir 60%.

  Du behöver vara driftig och självgående för att lyckas med uppdraget. Det ställer krav på dig att vara innovativ, bra på att skapa och upprätthålla relationer och att bygga nätverk.

  Din profil:
  God social kompetens
  Gärna säljerfarenhet
  Vana av att använda sociala och digitala medier för kommunikation och marknadsföring
  Gymnasial alt eftergymnasial utbildning, lämplig inriktning kan vara inom HR, kommunikation, marknadsföring eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig.

  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

  Arbetsuppgifter:
  Som projektledare har du ansvar för att leda projektet och koordinera aktiviteter för att nå målet. Du rapporterar till styrgruppen. Du kommer att vara den självklara kontaktpersonen för de familjer, par som har tankar på att söka arbete i ett område de inte själva har kontaktnät inom. Du ansvarar för att stödja, informera, jobba uppsökande mot arbetsgivarna i nätverket för att finna arbete till partnern. Det innebär också att hjälpa med information i andra frågor som berör t. ex. det geografiska området med allt från boende till fritidsaktiviteter.

  Frågor och ansökningar (senast 28 november) till:
  Näringslivscentrum i Lysekil, c/o Ulf Bertilsson, Bansviksgatan 53, 453 31 Lysekil
  ulf@nlclysekil.se, Mobil: 0705-604561

   

  Back To Top