Gullmarsgymnasiets ledning söker engagerade företagare!

maj 19, 2023 | Nyheter

Gullmarsgymnasiet har ett stort behov av APL platser för sina elever. Vi vill gärna komma i kontakt med företag som vill veta mer om detta.

”Ibland går det inte helt som planerat för några av våra elever, olika omständigheter kan göra att en elev skulle gynnas av att komma från skolan en kortare period.”

Vi ser detta som motiverande insatser, en insats där företagare i näringslivet kan göra stor skillnad för en elev/ungdom. Nu söker vi företag och arbetsplatser som kan ta emot en elev på praktik under en kort period!

Det kan vara så lite som några timmar ett par dagar eller ett par dagar någon vecka/några veckor! Inget är för lite, men allt kan göra stor skillnad! Vi utformar upplägget tillsammans utifrån era önskemål.

Några exempel kan vara:

• Bygg- El- Vvs företag som inte har tillräcklig kapacitet för att ta emot en lärling som avser en längre period.
• En matbutik som behöver hjälp under ett par veckor under ombyggnation, varupåfyllning m.m.
• En klädesbutik som kan tänka sig att ta emot en elev under ett par dagar så hen får testa på hur det är att arbeta i en affär. Eleven kan lära sig att vika kläder och göra fint.
• Hör av er till studie- och yrkesvägledare Helle Andersen på helle.andersen@lysekil.se eller 0721 467 70 46

Företagslunch Restaurang Rosvik 14 maj

Företagslunch Restaurang Rosvik 14 maj

Vi träffas på Restaurang Rosvik klockan 11.30-13.00.  Denna gång berättar Stångenäs Försäkringsbolag om sitt företag. Välkommen att anmäla dig på info@nlclysekil.se senast måndag fm samma vecka. Lunchen är till självkostnad

läs mer
Årsmöte 23 april

Årsmöte 23 april

Välkommen på NLC:s årsmöte den 23 april kl 18.15-20.00, på Företagsarenan N.Drottninggatan 8C. /Ann Bjerden Olsson, Ordförande Se dagordning av föreningsstämman här. Verksamhetsberättelse 2023 Verksamhetsplan 2024  

läs mer
Nätverkslunch på Restaurang Rosvik 19/3

Nätverkslunch på Restaurang Rosvik 19/3

Välkommen till vår nästa Nätverkslunch den 19/3 kl 11.30-13.00 på Restaurang Rosvik. Vår gäst denna gång är Christina Johansson, VD Lysekilsbostäder. Christina kommer att prata om Projekt Badhusberget 2.0 Lunchen är till självkostnad. Anmälan senast måndag fm. 18/3;...

läs mer