skip to Main Content

Som medlem i NLC ingår du och ditt företag i en stark medlemsorganisation som fokuserar på företagande. Du kan se oss som din affärspartner och våra medlemmar som ditt nätverk. Där ingår även kommuntjänstemän. Tillsammans arbetar vi för att skapa goda förutsättningar för företagande i vår kommun. Vi driver frågor våra medlemmar anser viktiga. Vi driver frågor lokalt, regionalt och ibland även nationellt. Ett antal frågor har bedömts vara så viktiga att vi tillsammans driver dem kontinuerligt, som Fokusområden.  

Vad NLC gör

Vi utvecklar företagandet i Lysekils kommun, bland annat genom att driva frågor. Vi arrangerar företagsträffar, frukostmöten och ibland mässor, alla tillfällen för att nätverka.  På dialogmöten ser vi till att kommunrepresentanter får möta företagare och få till sig företagarnas vardag. Vi driver en företagsarena där du kan hyra kontor, mötesrum och delta i träffar. Vi bidrar till kompetensutveckling genom ett HR-nätverk, genom föredrag på träffar, och genom ett digitalt mötesrum. Varje år arrangeras i samarbete Lysekils näringslivsfest, där näringslivet möts över dukade bord och Årets företagare utses.

Kom med oss och påverka företagandets förutsättningar i kommunen. Har du en fråga du vill att vi ska driva för dig? Kontakta oss!

Vem kan bli medlem?

Företag som är aktiva inom Lysekils kommun, eller planerar att bli det.
Nystartad? För dig som ska starta företag eller är nyföretagare: Vi bjuder på medlemsavgiften första året. Välkommen med ansökan nedan.

ÅRSAVGIFT 2021

Medlems- och serviceavgifter är stegade utifrån antal anställda så att alla företag, små som stora, kan vara medlemmar hos oss.
Moms tillkommer på serviceavgiften.

Företags/Näringsidkare
Antal anställda Medlemsavgift Serviceavgift Summa
0 st - 5 st 200 500 700
6 st - 15 st 200 800 1000
16 st - 99 st 200 1500 1700
>100 st 200 5000 5200
Enskild icke näringsidkare
Privat stödmedlem 200 200


Bli medlem här

  *) obligatoriskt fält

  Erbjuder företagshotell med möjlighet att hyra kontor samt mötes- och konferensrum.
  Är en mötesplats för näringsliv och entreprenörskap.
  Bidrar till en ökad attraktion och nätverkande för företagande och eldsjälar.
  Vill stärka tillväxt och sysselsättning i det geografiska området Lysekils kommun med omgivning.

  Digitalt Mötesrum Konferensrum
  Digitalt Mötesrum Konferensrum
  Konferensrum Lysekil Företagsarena
  Konferensrum Lysekil Företagsarena
  Företagsarena Konferensrum Köket
  Företagsarena Kontor Att Hyra Lysekil

  KONTORSHOTELL

  Företagshotell sedan 2018, i centrala Lysekil. Idag har 11 företag och organisationer kontor här. 3 kontor är tillgängliga att hyra.  Vi utökar dessutom lokalerna allteftersom behov uppstår.

  Detta har ni tillgång till på kontorshotellet:

  • wifi
  • mötesrum
  • digitalt mötesrum, med allt du behöver för att sända ett möte
  • Skrivare med scanner
  • kök och lounge
  • trevliga kollegor och gemensam fikarast
  • gratis parkering
  • sophämtning och återvinning

  Priser

  Vi har väldigt bra priser, från 1250 kronor exkl. moms i månaden för ett kontor.

  HYRA KONTOR

  Hyr kontor för bara några timmar eller dagar, eller ha ett permanent Lysekilskontor hos oss. Vi har bra hyresvillkor och priser. Hos oss får du både fikakamrater och tillgång till den service ditt kontor behöver. 

  MÖTESPLATS

  Företagsarenan är en mötesplats för näringslivet. Här utbyts idéer och samarbeten skapas. Nya projekt och arbetsfrågor för NLC lyfts. Här kan du nätverka med andra företag och branscher när du vill. NLC och Företagsarenan arrangerar träffar regelbundet

  DIGITALT RUM

  Vi erbjuder ett avancerat digitalt konferensrum. Möjligheterna är många. Här kan företag hålla utbildningar, föreläsningar, seminarier och ha möten på distans. Utrustning som dubbla skärmar, vridbar kamera, högtalarsystem och dokumentkamera finns på plats.

  Back To Top