skip to Main Content
Som medlem i NLC ingår du och ditt företag i en stark medlemsorganisation som fokuserar på företagande. Du kan se oss som din affärspartner och våra medlemmar som ditt nätverk. Där ingår även kommuntjänstemän. Tillsammans arbetar vi för att skapa goda förutsättningar för företagande i vår kommun. Vi driver frågor våra medlemmar anser viktiga. Vi driver frågor lokalt, regionalt och ibland även nationellt. Ett antal frågor har bedömts vara så viktiga att vi tillsammans driver dem kontinuerligt, som Fokusområden.  

Vad NLC gör

Vi utvecklar företagandet i Lysekils kommun, bland annat genom att driva frågor. Vi arrangerar företagsträffar, frukostmöten och ibland mässor, alla tillfällen för att nätverka.  På dialogmöten ser vi till att kommunrepresentanter får möta företagare och få till sig företagarnas vardag. Vi driver en företagsarena där du kan hyra kontor, mötesrum och delta i träffar. Vi bidrar till kompetensutveckling genom ett HR-nätverk, genom föredrag på träffar, och genom ett digitalt mötesrum.  Vi driver Medflyttarservice, en service för kompetensförsörjning. Varje år arrangeras i samarbete Lysekils näringslivsfest, där näringslivet möts över dukade bord och Årets företagare utses. Kom med oss och påverka företagandets förutsättningar i kommunen. Har du en fråga du vill att vi ska driva för dig? Kontakta oss!

Vem kan bli medlem?

Företag som är aktiva inom Lysekils kommun, eller planerar att bli det. Nystartad? För dig som ska starta företag eller är nyföretagare: Vi bjuder på medlemsavgiften första året. Välkommen med ansökan nedan.

ÅRSAVGIFT 2021

Medlems- och serviceavgifter är stegade utifrån antal anställda så att alla företag, små som stora, kan vara medlemmar hos oss. Moms tillkommer på serviceavgiften.
Företags/Näringsidkare
Antal anställda Medlemsavgift Serviceavgift Summa
0 st - 5 st 200 500 700
6 st - 15 st 200 800 1000
16 st - 99 st 200 1500 1700
>100 st 200 5000 5200
Enskild icke näringsidkare
Privat stödmedlem 200 200

Bli medlem här

  *) obligatoriskt fält

     
  Digitalt Mötesrum Nlc Lysekil

  Digitalt konferensrum klart

  Det digitala konferensrummet på Företagsarena Lysekil är klart och har redan haft flera bokningar!

  Rummet är till för att stärka Lysekil med ett fullutrustat konferensrum för digitala möten och utbildningstillfällen.  Vem som helst kan hyra rummet som kan bokas online i en digital bokningskalender.  Rummet är utrustat med allt som behövs för digitala sändningar; 2 stora skärmar, bordsmikrofoner och högtalarsystem,  bredband och digital, vridbar kamera på väggen samt en dokumentkamera. Se och läs mer om digitala rummet här.

  Den nya foldern för Företagsarena Lysekil, med betoning på möjligheten att hyra det digitala konferensrummet och kontor, är nu tryckt och finns att dela ut till alla vi vill erbjuda möjligheten. Se PDF:en här.

  Välkomna till Företagsarenan för ett besök, och hör gärna av er med frågor och funderingar ”rent allmänt” ! 🙂

  Vi önskar er en fin vår!

  This Post Has 0 Comments

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Back To Top