Medflyttarservice.se

Medflyttarservice.se är ett samarbete mellan privata och offentliga arbetsgivare inom Munkedal, Lysekil och Sotenäs kommuner. Våra medlemmars intressen och behov ligger till grund för verksamheten, där samarbete, kunskaps- och erfarenhetsutbyte kring kompetens och rekrytering är nyckelfrågor. Medflyttarservice.se skall ge service till familjer där den ena parten har fått arbete inom området. Vi skall hjälpa den andra i familjen till jobb genom att vi använder vårt nätverk inom området.

Vi söker dig som vill vara projektledare för projektet som kommer att pågå i 3 år. Din anställning blir 60%.

Du behöver vara driftig och självgående för att lyckas med uppdraget. Det ställer krav på dig att vara innovativ, bra på att skapa och upprätthålla relationer och att bygga nätverk.

Din profil:
God social kompetens
Gärna säljerfarenhet
Vana av att använda sociala och digitala medier för kommunikation och marknadsföring
Gymnasial alt eftergymnasial utbildning, lämplig inriktning kan vara inom HR, kommunikation, marknadsföring eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter:
Som projektledare har du ansvar för att leda projektet och koordinera aktiviteter för att nå målet. Du rapporterar till styrgruppen. Du kommer att vara den självklara kontaktpersonen för de familjer, par som har tankar på att söka arbete i ett område de inte själva har kontaktnät inom. Du ansvarar för att stödja, informera, jobba uppsökande mot arbetsgivarna i nätverket för att finna arbete till partnern. Det innebär också att hjälpa med information i andra frågor som berör t. ex. det geografiska området med allt från boende till fritidsaktiviteter.

Frågor och ansökningar (senast 28 november) till:
Näringslivscentrum i Lysekil, c/o Ulf Bertilsson, Bansviksgatan 53, 453 31 Lysekil
ulf@nlclysekil.se, Mobil: 0705-604561