Boendeportal

NLC Lysekil har en boendeportal för de besökare till Lysekils kommun med omnejd som söker korttidsboende. Målgrupperna är dels Preemraffs besökande personal, dels turister som vill tillbringa tid i vår vackra kommun. Portalen lanserades 10 april 2019 och vi både lägger in nya boenden och hyr ut till för fullt. Det är många leverantörer till Preemraff som under våren och sommaren söker boende för höstens arbete i Lysekil.

Under 2019 riktar vi in oss på boenden som erbjuder minst en veckas boende per bokning (7 nätter). Detta för att stämma in på majoritetens önskemål och samtidigt underlättas administrationen under första säsongen.

Vi söker hyresvärdar!

Vill du hyra ut ett  boende till Preemraffs storstopp i höst? Eller till sommarbesökare? Vi söker nu fler boenden att erbjuda besökarna. Du hittar fakta och ansökningsblankett här.
Företagen som ska arbeta under Preemraff-stoppet söker redan bostäder för sin personal. Stoppet är september-november 2019, men en del företag kommer hit ännu tidigare. Vill du hyra ut så läs mera på boendeilysekil.se där vi samlat all information och svar på frågor. Kontakta oss gärna efter att du har läst och bestämt dig för att hyra ut.

Du hittar all information om Boendeportalen här: boendeilysekil.se